kids

Voor de jeugd hebben we verschillende lessen, zoals Obstacle training en Boxing. In principe zijn de kids trainingen vanaf 8 jaar, maar in overleg kan het zijn dat iemand die jonger is fysiek sterk genoeg is om aan te sluiten. Dit gaat altijd in overleg.

 

Obstacle training jeugd

De obstacle training jeugd wordt verdeeld in een een les voor beginners en voor gevorderden. Vanuit de beginners les kun je doorgroeien naar de gevorderden les.

De lessen zijn gericht op de ontwikkeling van motoriek en conditie, waarbij de technieken worden geleerd om de verschillende obstacles, zoals touwklimmen, monkeybar, traingles en de chinese muur goed te kunnen uitvoeren. Elkaar stimuleren en samenwerken is hierbij een belangrijk onderdeel en steeds proberen jezelf weer uit te dagen.

Voor de meeste is het nieuw en wellicht wat spannend. Vandaar dat we altijd adviseren eerst een proefles te nemen om te kijken of het bij je past.


Boxing Jeugd

Deze les duurt 45 minuten en hierin worden de basis handelingen van het boksen geleerd en afgewisseld met oefeningen om de kracht, coordinatie en conditie te verbeteren.

Het is een uitdagende en erg leuke les, vooral omdat je je lekker kan uitleven op de bokszak.

Bovendien kan het bijdragen aan meer zelfvertrouwen en maakt het je weerbaarder.