Bootcamp

Bootcamp is een gevarieerde, leuke full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups of jumping jacks, afgewisseld met spring- en krachtoefeningen, sprintjes en hardlopen.

Er wordt gebruik gemaakt van het strand, de heuvels en onze eigen trainingslocatie, waarbij we naast ons eigen lichaamsgewicht ook gebruik maken van materialen als kettlebells, slam balls, elastieken, etc.

Het groepsgevoel is ook belangrijk en dat maakt de training niet alleen uitdagend, maar ook erg leuk!


Military bootcamp

Het woord zegt het al, military. Bij deze training test je jezelf op verschillende onderdelen op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast wordt je mentaal ook uitgedaagd in volhouden en focus.

De trainingen zijn nooit hetzelfde. De ene keer sleep je met boomstammen of ben je banden aan het flippen, de andere keer daag je jezelf uit in de heuvels of op het strand.


Running bootcamp

Dit is een bootcamp variatie, waarbij hardlopen de kern is en wordt gecombineerd met kracht en coordinatie oefeningen.

De intensiteit is steeds verschillend en is per individu verschillend. Er wordt gewerkt in intervals, waarbij arbeids/rust verhouding belangrijk is.

Een uitdagende training voor mensen die aan hun conditie en uithoudingsvermogen willen werken.

Onze trainster Renate zorgt voor een uitgebreide variatie van atletiek oefeningen gecombineerd met de juiste krachtoefeningen voor de echte hardloper.


Urban bootcamp

Dit is ook een bootcamp variatie maar dan ergens in of om de stad. Denk aan een parkeerplaats of winkelstraat.

De intensiteit is steeds verschillend en is per individu. Er wordt gewerkt met de materialen uit de omgeving van de stad. Rennen springen op bankjes maar ook pushups komen allemaal in deze training aan bod. Een uitdagende training voor mensen die van de stad en de diversiteit van de stad houden. Werken aan je conditie en kracht op een leuke manier. Onze trainer Ferdinand weet daar wel raad mee.