Groepslessen

 

Outdoor Nijstad is in Hoogeveen en in de regio inmiddels bij veel mensen bekend. Ons doel is om sporten en bewegen op een leuke en afwisselende manier aan te bieden in de vorm van groepslessen en activiteiten voor elk niveau. Aan de hand van onze enthousiaste trainers willen we onze leden motiveren, stimuleren en enthousiasmeren! Dat doen we door verschillende lessen aan te bieden, waarbij we elke training proberen te zorgen voor variatie en afwisseling.

De grootte van de groep tijdens de les is relatief klein, waardoor we kwaliteit kunnen bieden in de uitvoering van de oefeningen en de trainers aandacht kunnen geven aan ieder afzonderlijk.

Op onze geweldige locatie bij Strand Nijstad hebben we ongelofelijk veel mogelijkheden. Naast onze fitness area met fitness rig, beschikken we ook over een obstaclebaan van 30 meter lang! Daarnaast gebruiken we tijdens onze trainingen de heuvels rondom onze locatie en natuurlijk het strand en het water. 

Materialen waar we mee werken zijn o.a. kettlebells, dumbbells, halterstangen, TRX, wall balls, touwen, ringen, zandzakken, elastieken, trekkerbanden etc.

Naast de reguliere lessen, organiseren we voor onze leden en niet-leden het hele jaar door leuke events, zoals ouder/kind training, buddy beach challenge, buddy hill challenge, summer sweat night etc.

Ook bieden we programma's aan met een specifiek doel. Voorbeelden hiervan zijn: BBB-programma(Benen,Billen,Buik) en het 12 weken FIT programma.

Hieronder zie je een overzicht van alle groepslessen.