Aan het woord

Angela Schipper

" Ik ben nu sinds een aantal maanden actief bij ON, Outdoor Nijstad. En ik word alleen maar actiever. Omdat ik niet helemaal lekker in mijn vel zat, heb ik in januari van dit jaar, mijzelf even de zogenaamde schop onder de kont gegeven. Sportschoenen afgestoft en een proefles bootcamp bij ON. Ik was meteen enthousiast. Heerlijk in de buitenlucht sporten. Direct maar een abonnement afgesloten voor 1x in de week. Zaterdags volgde ik de bootcamp. En na een paar lessen merkte ik het al. Heerlijk even die tijd voor mezelf! Met name thuis merkten ze het aan me. Meer positieve energie! En het werkt blijkbaar ook verslavend wat inmiddels sport ik nu 2 keer in de week bij ON. Ik doe de WOD en bootcamp. En vooral zomers is het zo mooi om bij het strand te sporten! En af en toe een buitje, ach die nemen we maar voor lief. Mijn eerste doel is gehaald, ik heb iets gevonden wat bij mij past en waar ik energie van krijg.

Elke training volg ik voor mezelf op mijn eigen kunnen maar wel net een stapje extra om beter te worden! Daarom vind ik de WOD zo leuk. Kapotgaan op je eigen manier!

Zie ik jou ook een keer bij Outdoor Nijstad?"


Linda Kohl

"Twee jaar geleden werd ik door een vriendin getipt om te gaan sporten bij Outdoor Nijstad. Ik had al heel lang last van lage rugklachten. En wilde daar graag vanaf. Nadat ik drie maanden bij een PT gesport had wilde ik graag verder met het boksen. Toen heb ik me ingeschreven bij Outdoor Nijstad. Langzaam heb ik de trainingen bij Outdoor Nijstad opgebouwd. Ik werd altijd gestimuleerd en gemotiveerd. Maar de trainers zorgen er ook voor dat je niet over je eigen grenzen gaat. Inmiddels ben ik zover dat ik pijnvrij kan sporten en alle trainingen volledig mee kan doen. Mijn voorkeur gaat uit naar circuit training, boksen en BBB. Een nieuw programma waar we met een mooie club dames worden gestimuleerd om je eigen doelen te bereiken. Daarnaast is het suppen ook heel leuk om te doen. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te sporten. Tijdens het sporten geniet ik van het mooie uitzicht. Alle seizoenen zijn prachtig!"


Inge Boertien

" Ik train ongeveer een jaar bij ON. Ben hier terecht gekomen omdat ik niet genoeg uitdaging had bij de vorige survivalclub. Die uitdaging die ik daar miste vond ik in Hoogeveen wel. De leukste trainingen zijn voor mij de OCR/survival klasjes. Maar omdat dat best wel een enorme belasting is voor je lijf wissel ik het af met Bootcamp, W.O.D., yoga en mobility training. Ik merk dat ik hierdoor beter herstel en ook een stukkie sterker geworden ben. Zowel geestelijk als lichamelijk heb ik enorme sprongen gemaakt sinds ik hier train. Thanx!"


Ronnie Poeste

"Fit, gezellig, ontwikkelen. Drie kernwoorden die goed passen bij Outdoor Nijstad. Mijn naam is Ronnie Poeste. Ik sport nu een half jaartje bij ON. In die tijd heb ik kennis gemaakt met de drie kernwoorden met verschillende trainingen en trainers. De trainers zijn stuk voor stuk enthousiast. Ze geven technisch goede uitleg. En ze letten goed op alle deelnemers.

Ik volg verschillende trainingen afhankelijk van wat de agenda toelaat. Bootcamp, de WOD en de military bootcamp zijn degene die ik het meest doe. Door deze afwisseling kan ik mezelf ontwikkelen en aan mijn doelen werken. De eerste 5kg zijn er al af!

De trainingen helpen mij om fit te worden. Voor degene die al fit zijn is er meer dan genoeg uitdaging. Want de trainingen zijn hetzelfde voor iedereen, maar je kan op je eigen niveau sporten. Is het wat zwaarder, dan doe je een stapje rustiger. Is het gemakkelijk, dan helpen ze je subtiel aan extra uitdaging. En niet geheel onbelangrijk. Het is er ook heel gezellig. Beetje bijpraten voor en na de training. Met een beetje mazzel pak je nog een mooie zonsondergang mee als je uitkijkt op het water onder het sporten.

Kortom. Goede sfeer en voor iedereen toegankelijk, met uitdaging voor elk niveau of doel."


Mette Jansen

"Ik sport bij Outdoor Nijstad als aanvulling op het hardlopen. De locatie, fijne sfeer en het enthousiasme van de trainers maken dat ik me er thuis voel.

Sporten is voor mij een echte uitlaatklep. Een uurtje boksen of bootcampen in de buitenlucht geeft mij ontzettend veel energie en een goed gevoel! Bovendien merk ik dat ik sterker word, een fijne bijkomstigheid"


Henriet Kroesen

"Mijn naam is Henriet Kroesen en ik ben zo'n 7 jaar geleden begonnen met bootcamp. Sinds Outdoor Nijstad geopend is, sport ik met veel plezier op deze mooie locatie. Ik volg alleen de bootcamp lessen, op zaterdagochtend en vind dit heerlijk. Veel medesporters hebben de leeftijd van mijn kinderen, maar daar laat ik me niet door tegenhouden of afschrikken. Zoals trainster Dayen altijd aangeeft: sport in je eigen tempo en voor wat je zelf aan kunt. Dus ook voor 50+ is dit prima te doen.

Afgelopen voorjaar ben ik flink aan mezelf gaan werken. Suikervrij en koolhydraatarm gaan eten, in combinatie met het sporten bij ON ben ik maar liefst 16 kilo afgevallen. Ik voel me beter, fitter en sporten gaat veel gemakkelijker.

Heerlijk in de buitenlucht!"


Kim Speelman

"Nadat ik gestopt was met paardrijden, wat ik zo'n 6 dagen in de week deed, merkte ik al snel dat mijn conditie achteruitging en me niet meer fit voelde. Aangezien ik een 'hekel' aan de sportschool heb, begon ik maar met hardlopen. Helaas te snel gegaan en al snel een blessure te pakken.

Via een vriendin kwam ik bij Outdoor Nijstad terecht. Voor mij perfect! Heerlijk sporten in de buitenlucht. Dus snel een proefles geboekt en ik werd direct op de proef gesteld bij een bootcamp les van Ferdinand. Erg pittig, maar zo'n heerlijk gevoel!

Nu ben ik 3 maanden verder en heb ik geen moment spijt dat ik juist hier ben gaan sporten. Ik ga 2-3x per week en heb inmiddels al van alles geprobeerd. Een aantal weken geleden de eerste obstacle training gedaan, waarvan ik dacht: nee, dit is echt niks voor mij! Maar wat was het leuk! En de volgende staat alweer gepland.

Wat ook superleuk is, is de Buddy Challenge en de Spartan Workout Tour. Ik hou van de afwisseling en de vrijheid die je hier krijgt om te sporten, dus voor mij niets anders meer!"


Rick en Dorien Gerdes

"Rick is begonnen met een proefles OCR. En meteen enthousiast! Moe maar voldaan en met leuke verhalen komt hij thuis. Mede door de enthousiaste trainster vindt hij het erg leuk! Uitdagende trainingen en af en toe een uitje met nieuwe uitdagingen, erg leuk!

Ook ik (Dorien) train 2 keer in de week. De lessen zijn gevarieerd en kan je op eigen niveau doen. Wat ik leuk vind, is het buiten trainen! Mooie locatie en goede enthousiaste begeleiding."

Sportieve groetjes Rick en Dorien Gerdes